2010. május 21., péntek

PIF ajándékom Jandótól!

Tegnap nagyon jó híreket kaptam. Megkaptam a felvételi kérelmem regisztrációjáról szóló levelemet és Jandó ajándékát. Hihetetlenül szép táska, és milyen naaagy!:D


Nagyon szépen köszönöm!!!

2010. május 11., kedd

Aprócska, egyszerű medál

Ehhez nincsen semmi hozzáfűznivalóm... :D Egyszerű, de nagyszerű.

Summertime

Ennek a nyakláncnak az eredetijét anyukám vette fillérekért. Ahogy számoltam a szerelékek többe kerültek volna ittKalocsán, mint maga a nyaklánc, mert tartozik hozzá egy fülbevaló is, csak anyukám fémérzékeny, ezért kellett a nyakláncot is átalakítani. Nekem az eredeti mondjuk nem igazán tetszett, mert nem használták ki a kagylón azt a kis lyukat, hanem babrár megoldással volt felfüggesztve a láncra.

Az átalakított lánc egyébként 3 soros, és a nagy gyöngyök egyben tartják a láncot. A zármegoldás kézzel készített T-kapocs.

Naaaaagy bogyós

Ezt a hosszú nyakláncot eléggé unalmas volt készíteni, mert csak a bogyót fűztem a láncrész ismét sima gyöngysor. Nyári viseletnek gondoltam, de nem az én stílusom, csak jó volt megfűzni. :)


Black and white

Ez volt az egyik első darab, ami az Ildi-gotól érkezett csomag tartalmából készült. Egy egyszerű, fehér díszítésű fekete bogyó egyszerű fehér kásás fűzéren.